• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Мандрівки, поїздки, екскурсії - це завжди цікаво!

Мандрівки, поїздки, екскурсії - це завжди цікаво!

2018-11-22

Мандрівки, поїздки, екскурсії - це завжди цікаво

22 листопада учні 3-А класу відвідали Державний музей іграшки в Києві. Поринули у дитинство і побачили понад 15 тисяч найрізноманітніших забавок. Кожен мав змогу перенестися у минуле, коли наші бабусі та дідусі бавилися ляльками-мотанками, солом’яними бичками, глиняними брязкальцями, дерев’яними солдатиками.

Потім діти відвідали популярної науки і техніки «Експерементаніум» «Експериментаніум» − це науково-розважальний центр, де наочно і доступно демонструються закони науки та явища навколишнього світу. Хочеш перевірити електропровідність різних предметів, запустити хмаринку під саму стелю, намалювати хитромудрий візерунок за допомогою маятника? Тільки простягни руку, щоби ввімкнути, повернути, розкрутити, натиснути, потягти, штовхнути і на власні очі побачити, як працює той чи інший закон науки. Завдяки інтерактивним експонатам музею кожен його відвідувач може відчути себе справжнім дослідником, «доторкнутися» до науки: тут власноруч будують мости без жодного цвяха, спостерігають зародження торнадо, зазирають у нескінченність, створюють блискавку, змушують літати магніт, розбираються у безлічі головоломок та здійснюють чимало нових відкриттів.

Саме завдяки цьому наука перестає бути нудною і до неї з'являється цікавість серед дітей, яких, здавалося б, уже неможливо відтягнути від телевізора чи комп’ютера.

Насиченим, пізнавальним та радісним був день, стомлені, але щасливі повернулися додому. Із великим нетерпінням чекаємо на нові екскурсії.

Мандрівки, поїздки, екскурсії - це завжди цікавоМандрівки, поїздки, екскурсії - це завжди цікавоМандрівки, поїздки, екскурсії - це завжди цікавоМандрівки, поїздки, екскурсії - це завжди цікавоМандрівки, поїздки, екскурсії - це завжди цікавоМандрівки, поїздки, екскурсії - це завжди цікаво

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930