• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Харчування

Картинки по запросу харчування дітей в днз

– Кількість учнів, які отримують гаряче харчування: всього – 176 учнів

(із них 1-4 класи – 114 учнів, 5-11 класи – 29 учнів, пільгових категорій – 8 учнів, груп продовженого дня – 0 );

– наявність харчоблоку та його матеріально-технічний стан – задовільний.

Забезпечення технологічним обладнанням:

Холодильник шт 1
Електроплита 4-х камфорна без духовки шт 1
Електроплита з духовкою з 4х камфорна шт 1
Електросковорода шт 1
Морозильна камера шт 1
Електром'ясорубка шт 1
Болер шт 1
К-т шкільних буфетів шт 17

Посудом та кухонним інвентарем:

Виделки шт 6
Ложки столові шт 105
Стакани шт 97
Тарілка д/першого шт 95
Тарілка одноперсонна шт 100
Тарілки з нержавіючої сталі шт 150
Каструля 10л шт 3
Кастрюля 25л шт 1
Кастрюля 40л шт 2
Ніж шт 4
Набір кухонний к-т 1
Терка шт 1

миючими та дезинфікуючими засобами – забезпечені (дезінфекційний засіб «Жавілар»)

– надходження та зберігання продуктів харчування та харчової сировини (книга обліку продуктів – наявна; наявність документів, які підтверджують походження, якість та терміни і умови зберігання продуктів та харчової сировини – наявні; створення умов для зберігання продуктів, наявність холодильного обладнання та його стан – задовільний; дотримання санітарних норм та термінів використання продуктів харчування та харчової сировини – дотримано);

– здійснення бракеражу сирої продукції та ведення відповідного журналу – здійснюється бракераж сирої продукції, журнал – ведеться.

– здійснення бракеражу готової продукції з визначенням фактичного виходу продукту та ведення відповідного журналу – здійснюється бракераж готової продукції, журнал – ведеться;

– наявні – двотижневе перспективне меню, замовлення на продукти харчування та харчову сировину, щоденне меню-розкладу, картотека страв, щоденні добові проби;

– наявні у їдальні – графік харчування учнів ( 1-а, 1-б класи та 5 – 11 класи харчуються в 11.05 – 11.25 год; 2 – 4 класи в 12.05 - 12.25 год.), графік чергування педагогічних працівників у їдальні, меню з зазначеною датою, обсягом кожної страви і цін на продукцію, яка реалізується за готівку, прейскурант цін на буфетну продукцію – відсутня буфетна продукція;

– у Морозівському НВК наявна документація з організації харчування та відповідає вимогам законодавства: нормативно-правова база з організації харчування зібрана в одній папці; наявний річний план роботи з окремим розділом з питань організації харчування учнів із зазначенням термінів, відповідальних осіб і відміток про виконання і план контролю; накази про організацію харчування (№ 84 від 01.09.2016 року «Про організацію безкоштовного харчування дітей пільгових категорій на 2016 – 2017 н.р.», №85 від 01.09.2016 року «Про надання послуг з харчування учням школи, вихованцям дошкільного підрозділу в І семестрі 2016 – 2017 н.р.», №06 від 16.01.2017 року «Про надання послуг з харчування учням школи, вихованцям дошкільного підрозділу в ІІ семестрі 2016 – 2017 н.р.», якими призначено відповідальних осіб,організацію пільгового харчування за бюджетні кошти, призначено бракеражну комісію, стан харчування у навчальному закладі за звітний період (квартал, півріччя, рік), запобігання харчовим отруєнням та інфекційним захворюванням учнів. Наявні журнали: щоденного обліку дітей пільгових категорій, які харчуються за бюджетні кошти; здоров'я працівників харчоблоку; реєстрації вступного і повторних інструктажів з охорони праці; медичних книжок працівників харчоблоку.

Організація харчування в дошкільному підрозділіОрганізація харчування в дошкільному підрозділіОрганізація харчування в дошкільному підрозділіОрганізація харчування в дошкільному підрозділіОрганізація харчування в дошкільному підрозділіШкільна столоваШкільна столоваШкільна столоваШкільна столоваШкільна столоваШкільна столоваСтолова школиШкільна столоваСтолова школи

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Липень 2020 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031