• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Україна – це територія гідності і свободи

Україна – це територія гідності і свободи

2018-11-21

Україна – це територія гідності і свободи
21 листопада, у День Гідності та Свободи, ми вшановуємо громадянський подвиг, патріотизм і мужність учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності.
Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.
З метою формування у молодого покоління українців розуміння феномену Майдану, як свідчення жертовності заради поваги до людської гідності, у Морозівському НВК ім.Д.Поповича , вчителі Петренко О.П. та Колесник Н.А. провели захід «Україна – це територія гідності і свободи!». Гіркі події сьогодення не могли залишити байдужими учнів нашої школи. Школярі вшанували людей, які поклали своє життя під час Революції Гідності. Герої не помирають, а пам’ять про них – вічна. Особливо, коли навіть найменші з нас розуміють, чому цей день такий важливий. Так, проходячи повз стенд зі світлинами Героїв, школярі знають, хто дивиться на них із чорно-білої світлини.
Такий виховний захід важливий для формування у школярів розуміння високої ціни любові до Батьківщини, яку на Майдані жертвували герої. Учні виконали Гімн України, читали вірші і мовчали. І зі сцени лунають чуттєві рядки учнів . Після цих слів залу оповила тиша. Тиша, в якій відчувалися біль, смуток і скорбота. Тиша, що стала символічною хвилиною мовчання за подвиг Героїв Небесної сотні.

Україна – це територія гідності і свободиУкраїна – це територія гідності і свободиУкраїна – це територія гідності і свободиУкраїна – це територія гідності і свободиУкраїна – це територія гідності і свободиУкраїна – це територія гідності і свободиУкраїна – це територія гідності і свободиУкраїна – це територія гідності і свободи

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930