/Files/images/admin/104 копи.jpg

Проведення Дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства

Проведення Дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства в Морозівському НВК

З метою підвищення рівня обізнаності про проблему сексуального насильства та сексуальної експлуатації дітей, сприяння відкритої дискусії щодо даних проблем, обговорення Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації соціальний педагог провів відеолекторій та бесіду на тему «Попередження сексуального насильства та сексуальної експлуатації дітей», в якому взяли участь діти старшої вікової категорії (учні 9-11 класів). Під час заходів обговорювались основні поняття теми та питання щодо того, як запобігти та вберегтися від сексуального насильства, необхідності накопичення та зміцнення знань про власні права у сучасному світі. Дані заходи відбувались у формі діалогу з дітьми, що сприяв згуртуванню колективу, підвищення їх обізнаності, розвитку моральних якостей, отримання позитивних емоцій. В ході спілкування діти дізналися, що сексуальне насильство та сексуальна експлуатація дітей є серйозним порушенням прав дитини та має довготривалі і руйнівні наслідки на все життя. Учасники заходу зробили власні висновки, що треба уважно обирати людей для спілкування, бути більш обережними, дослухатися до своїх батьків та вчителів та не бути байдужими до чужої біди. На завершення, з метою вивчення рівня обізнаності молоді з проблемою насильства, проведено анкетування учнів. Також учні молодшої та середньої ланки школи активно прийняли участь в конкурсі малюнків «Моя щаслива родина».Проведення Дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства в Морозівському НВК Проведення Дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства в Морозівському НВК

/Files/images/admin/104 копи.jpg

Інформаційні банери щодо захисту прав дитини

1) Національна дитяча «гаряча лінія» - <а href=http://la-strada.org.ua
target="blank"><img src=http://la-strada.org.ua/La_strada_2_2.gif
ак="Національна дитяча гаряча лінія”х / а >

2) Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства,
торгівлі людьми та гендерної дискримінації - <а href=" http://la-strada.org.ua "
target-'blank"> <img src-"http://la-strada.org,ua/La_strada_ 1 _3,gif'
ак="Національна гаряча лінія "></a>

За більш детальною інформацією звертатися до ГО "Ла Страда- Україна":
т/ф (044) 205-37-36, 205-36-94. Контактна особа: Кривуляк Альона.

/Files/images/admin/104 копи.jpg

Футбольна команда
Суттєвим елементом гармонійного виховання дитини
є фізична культура і спорт.
Важливе місце у вихованні учнів, зміцненні їх здоров’я мали уроки фізичної культури, спортивні зма¬гання з легкої атлетики, футболу, баскетболу. Учні НВК брали участь у районних та обласних спортивних змаганнях, були учасниками район¬ного туристичного зльоту. На базі НВК працюють гуртки з футболу і баскетболу, участю в яких охоплено до 50% учнів.

/Files/images/admin/104 копи.jpg

Пандус

Кожній дитині – всебічний розвиток.
Створення умов для навчання дітей з особливими потребами
В Морозівському НВК на індивідуальній формі навчання перебуває 3 учні, систематично здійснюється соціальне супроводження дітей з особливими потребами в ході навчального процесу, метою якого є реалізація права дітей на освіту за місцем проживання, їх соціалізація та інтеграція у суспільство, залучення батьків до навчального процесу. В навчально-виховному комплексі обладнано пандус.

/Files/images/admin/104 копи.jpg

Новосьол Анастасія учениця 10 класу


З метою підтримки творчого потенціалу дітей з вадами здоров’я, сприяння формуванню активної життєвої позиції та розвитку лідерських якостей, інтеграції дітей з функціональними обмеженнями в середовище творчо обдарованих дітей вихованці НВК неодноразово були учасниками районних та обласних фестивалів творчості для дітей з обмеженими можливостями «Повір у себе» – Приходько Інна, учениця 2 класу, Батюк Анастасія, учениця 9 класу та Новосьол Анастасія, учениця 10 класу отримали грамоти та подарунки як учасники фестивалю.

/Files/images/admin/104 копи.jpg

/Files/photogallery/741/DSCN0707.JPG/Files/photogallery/741/DSCN0746(1).JPG/Files/photogallery/741/DSCN0723.JPG/Files/photogallery/893/IMG_0647.JPG

В навчальному закладі організовано роботу оздоровчого табору з денним перебуванням «Веселка», оздоровленням в якому охоплені стовідсотково діти соціально вразливих і незахищених категорій.

/Files/images/admin/104 копи.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Липень 2020 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031