Твори добро

2018-11-15

Твори добро
«Спробуйте бути хоча б трохи добрішими – і
ви побачите, що будете не в змозі
зробити поганий вчинок».
Конфуцій
13 листопада весь світ відзначає Всесвітній день доброти. Такий день насамперед потрібен для того, щоб нагадати про мораль і людяність, про чуйність і взаємодопомогу. Робити добро — дуже легко, потрібно лише почати!
У Морозівському НВК було організовано акцію «Долонька доброти», учні з великим задоволенням долучилися до загальношкільної акції. Адже, саме у шкільному віці формуються основи духовності людини: Добро, Любов, Милосердя.
В період з 13 по 15 листопада учнівським самоврядуванням Морозівського НВК ім.Д.Поповича, було запропоновано зібрати канцтовари, одяг та іграшки для вихованців Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей с.Сезенків "Родина".
Ми самі були здивовані скільки всього вдалося зібрати! Дякуємо всім учням та їх батькам, а також вчителям, які долучилися до акції!
Також до благодійної акції долучився настоятель Свято-Успенської парафії села Морозівки , протоієрей Миколай Брега , який ніколи не залишається осторонь добрих справ. Отець Миколай зібрав дітям солодощі та фрукти, а також допоміг транспортом, щоб довезти все зібране.
Важливо бути добрим не тільки в цей День, але і щодня, причому добрим безмежно і безкорисливо. Людина створена для добра, вона живе у людському суспільстві, а тому повинна нести у цей світ чистоту своєї душі, бути відкритою у думках, чесною у діях, милосердною і чуйною.

Твори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори доброТвори добро

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930